Persoonlijk, vertrouwd & doeltreffend

Advies bij keuzes en onderwerpen

Ook jij ontvangt zowel gewenst als ongewenst advies, maar welk advies is betrouwbaar? Het is prettig om bij keuzes onafhankelijk advies te krijgen. Weet jij daarnaast wel wat je allemaal te kiezen hebt?

Advies voor ieder type ondernemer

Er zijn allerlei verschillende type ondernemers. Maak daarom gebruik van onze ervaring in de categorie ondernemers waar jij jezelf onder schaart.

Mis je een ondernemerscategorie?
Hoe werkt
klant worden bij VoordeBaas?

Ons streven is om jou het beste advies te geven dat je kunt krijgen. Natuurlijk moeten we dan eerst weten met wie we te maken hebben. Weet in ieder geval dat wij merkonafhankelijk zijn en dankzij onze ervaring goed weten wat er in de markt beschikbaar is.

Iedere VoordeBaas klant krijgt van ons een eigen VoordeBaas adviseur en een persoonlijke online omgeving. Vanaf dat moment is het mogelijk om alles zelf te doen of in overleg met een persoon waar je op kan bouwen en terugvallen.

De kosten voor onze dienstverlening zijn afhankelijk van het type ondernemer dat jij bent en zijn hoogstens – tenzij je een ondernemer met veel personeel bent – 10 euro exc. BTW per maand.

Laten we starten met kennismaken, dan vertellen wij je graag heel concreet wat we voor jouw behoeften kunnen doen. Met VoordeBaas valt alleen te winnen. Waar wacht je nog op?

Neem contact op! Bekijk de aanmeldpagina!

Neem contact op

Advies ontvangen?

Neem gratis en vrijblijvend contact op. Gebruik het formulier of de contactgegevens (telefoonnummer & e-mailadres) onderaan de website. Wil je direct chatten? Klik dan hier.

Wat doet VoordeBaas nog meer?

Naast het geven van advies doet VoordeBaas nog meer. Bekijk het hier!

Stap 1 van 2

Aanmelden bij VoordeBaas

Wij vullen automatisch gegevens voor je in. Start met je bedrijfsnaam of KVK nummer in te vullen.