Persoonlijk, vertrouwd & doeltreffend

Advies voor DGA's en investeerders sector

Je bent DGA of investeerder dan is het wel zo prettig dat je advies ontvangt van iemand die dat vaker heeft gegeven aan ondernemers die dat ook zijn. Advies waar je iets aan hebt, zowel gevraagd als ongevraagd. Lees verder!

Wat voor advies geeft VoordeBaas?

Wist je dat?

Het advies dat VoordeBaas geeft is volledig gericht op waar jij behoefte aan hebt. Daarnaast kunnen wij natuurlijk uitstekend adviseren dankzij de ervaring met ondernemers die net als jij DGA of investeerder zijn. Je kan advies verwachten op vragen zoals;

  • Hoe realiseren jullie op het juiste moment aandacht voor ‘minder’ belangrijke zaken?

  • Op welke manier blijf ik op de hoogte van voor mij relevante informatie?

  • Ik krijg wel eens iets aangeboden. Wat is slim om aan te nemen?

  • Ik zit met iets en vraag me af hoe andere ondernemers DGA’s of investeerders daar mee omgaan?

  • Al jaren ben ik ondernemer waarom heb ik nu nog advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op!
Andere DGA's en investeerders over
advies van VoordeBaas
Rik Elsenaar
RE Cooking

Bedankt voor al het advies. Ik kon uiteraard best zelf het één en ander uitzoeken maar er is zoveel informatie beschikbaar. Dat jullie mij kunnen vertellen wat in mijn geval de juiste keuze is maakt het een stuk eenvoudiger. Daarnaast vind ik het erg prettig dat ik altijd iemand heb die ik kan bellen als ik ergens mee zit. Tot snel weer!

Advies
per onderwerp

Voor DGA's en investeerders zijn dit onderwerpen waarover wij advies geven. Klik op het onderwerp voor meer informatie en kom er achter wat VoordeBaas kan betekenen.

Een ander onderwerp bespreken?
Wat doet VoordeBaas nog meer?

Naast het geven van advies doet VoordeBaas nog meer. Bekijk het hier!

Stap 1 van 2

Aanmelden bij VoordeBaas

Wij vullen automatisch gegevens voor je in. Start met je bedrijfsnaam of KVK nummer in te vullen.