Persoonlijk, vertrouwd & doeltreffend

Antwoorden voor DGA's & investeerders

Als je vragen hebt dan weet ieder persoon wel een manier om aan antwoorden te komen. Toch is het slim om deze vragen aan VoordeBaas te stellen. Waarom? Omdat wij vaker vragen beantwoord hebben van DGA's en investeerders.

Wat voor vragen krijgt VoordeBaas?

Wist je dat?

Wanneer VoordeBaas een antwoord geeft op jouw vraag, dan mag je er vanuit gaan dat dit gebeurd is dankzij de ervaring met personen die net als jij DGA of investeerder zijn. Wij krijgen vragen van zowel startende als ervaren ondernemers. Je kunt hieronder enkele vragen lezen;

  • Wat hebben andere DGA’s of investeerders beter geregeld dan ik?

  • Kennen jullie bedrijven waarin ik kan investeren?

  • Ben ik verplicht om mezelf aan het DGA salaris te houden?

  • Wat mag ik allemaal als zakelijke kosten boeken?

  • Wat kunnen jullie allemaal voor mij doen?

Neem vrijblijvend contact op!
Andere DGA's of investeerders over
antwoorden van VoordeBaas
Rik Elsenaar
RE Cooking

Bedankt voor al het advies. Ik kon uiteraard best zelf het één en ander uitzoeken maar er is zoveel informatie beschikbaar. Dat jullie mij kunnen vertellen wat in mijn geval de juiste keuze is maakt het een stuk eenvoudiger. Daarnaast vind ik het erg prettig dat ik altijd iemand heb die ik kan bellen als ik ergens mee zit. Tot snel weer!

Vragen
per onderwerp

Voor DGA's & investeerders zijn dit onderwerpen waarover wij vragen krijgen. Klik op het onderwerp voor meer informatie en kom er achter wat VoordeBaas kan betekenen.

Een ander onderwerp bespreken?
Wat doet VoordeBaas nog meer?

Naast het geven van advies doet VoordeBaas nog meer. Bekijk het hier!

Stap 1 van 2

Aanmelden bij VoordeBaas

Wij vullen automatisch gegevens voor je in. Start met je bedrijfsnaam of KVK nummer in te vullen.