Persoonlijk, vertrouwd & doeltreffend

Hulp voor nieuwe klanten of opdrachten

Wanneer je nieuwe klanten of opdrachten nodig hebt dan is het prettig als je terug kan vallen op iemand die je daar mee kan helpen. Of je nu als ZZP’er werkt of dat je als ondernemer allerlei personeel aan het werk moet houden, VoordeBaas geeft ondersteuning.

Hoe wij helpen voor
nieuwe klanten en opdrachten

Zonder nieuwe klanten of opdrachten komt er op een gegeven moment een einde aan jouw bestaan als ondernemer. Dat zullen wij altijd voorkomen. Lees hieronder hoe we dit realiseren.

1 Vertellen over succesverhalen van ondernemers die hetzelfde werk doen
2 Mogelijk maken voor jou om relaties eenvoudig en doeltreffend te beheren
3 Ons 'Bazen helpen elkaar' netwerk introduceren
4 Introduceren van andere bedrijven of personen die werk voor jou kunnen uitvoeren
5 Informeren over handige (kosteloze) mogelijkheden
Interessante artikelen

Wij hebben artikelen geschreven over onze dienstverlening en de wijze waarop wij helpen om aan nieuwe klanten of opdrachten te komen. Lees het hier!

Hoe werkt
klant worden bij VoordeBaas?

Net als talloze andere ondernemers kunnen wij ook jou helpen aan nieuwe klanten of opdrachten. Hoe dit gebeurt is natuurlijk afhankelijk van jouw behoeften en het type ondernemer dat je bent.

Iedere VoordeBaas klant krijgt van ons een eigen VoordeBaas adviseur en een persoonlijke online omgeving. Vanaf dat moment is het mogelijk om alles zelf te doen of in overleg met een persoon waar je op kan bouwen en terugvallen.

De kosten voor onze dienstverlening zijn afhankelijk van het type ondernemer dat jij bent en zijn hoogstens – tenzij je een ondernemer met veel personeel bent – 10 euro exc. BTW per maand.

Laten we starten met kennismaken, dan vertellen wij je graag heel concreet wat we voor jouw behoeften kunnen doen. Met VoordeBaas valt alleen te winnen. Waar wacht je nog op?

Neem contact op! Bekijk de aanmeldpagina!

Neem contact op

Kunnen wij helpen?

Neem gratis en vrijblijvend contact op. Gebruik het formulier of de contactgegevens (telefoonnummer & e-mailadres) onderaan de website. Wil je direct chatten? Klik dan hier.

Andere ondernemers over
nieuwe opdrachten of klanten dankzij VoordeBaas
Cil Rigters
Cillie Styling

Als stylist verwacht je eigenlijk geen opdrachten via een bedrijf als VoordeBaas. Sowieso was ik al blij met de besparingen die jullie voor mij hebben gerealiseerd, maar nu ik ook nog een nieuwe opdracht via jullie scoor ben ik helemaal gelukkig.

Wat doet VoordeBaas nog meer?

Naast jou helpen aan nieuwe klanten en opdrachten doet VoordeBaas nog meer. Bekijk het hier!