Persoonlijk, vertrouwd & doeltreffend

Informeren over kansen en voordelen

VoordeBaas heeft een klantenbestand met heel veel ondernemers. Dat betekent dat VoordeBaas geweldige aanbiedingen kan realiseren. Voordelen voor jou omdat je ondernemer bent. Spannender dan dat wordt het niet. Beloon jezelf met de ondersteuning van VoordeBaas.

Hoe wij informeren over kansen en voordelen

Ondernemers zijn in de maatschappij een unieke doelgroep. Het is daarom logisch dat zowel leveranciers met aanbod voor ondernemers, als aanbiedingen voor particulier gebruik met VoordeBaas besproken worden. Wat levert dat jou als klant bij VoordeBaas eigenlijk op?

1 Aangeboden krijgen van exclusieve aanbiedingen per ondernemerscategorie
2 Geïnformeerd worden over successen van ondernemers die hetzelfde werk doen
3 Alles zelf kunnen bekijken, beoordelen en afsluiten
4 Jouw VoordeBaas adviseur op pad sturen voor specifiek voordeel
5 Altijd iemand betrokken op het beste resultaat voor jou persoonlijk
Interessante artikelen

Wij hebben artikelen geschreven over onze dienstverlening en de wijze waarop wij kansen en voordelen realiseren. Lees het hier!

Hoe werkt
klant worden bij VoordeBaas?

Het is natuurlijk afhankelijk van het type ondernemer dat je bent welke kansen of voordelen voor jou relevant zijn. Hoe dan ook zal VoordeBaas je iets willen bieden. Of dat nu voor zakelijk of persoonlijk gebruik is, dat maakt niet uit. Wij zijn er voor jou.

Iedere VoordeBaas klant krijgt van ons een eigen VoordeBaas adviseur en een persoonlijke online omgeving. Vanaf dat moment is het mogelijk om alles zelf te bekijken of in overleg te regelen met een persoon waar je op kan bouwen en terugvallen.

De kosten voor onze dienstverlening zijn afhankelijk van het type ondernemer dat jij bent en zijn hoogstens – tenzij je een ondernemer met veel personeel bent – 10 euro exc. BTW per maand.

Ben je nieuwsgierig welke kansen en voordelen er voor jou beschikbaar zijn? Laten we dan starten met kennismaken, dan vertellen wij je graag wat wij voor iemand met jouw achtergrond kunnen betekenen. Met VoordeBaas valt alleen te winnen. Waar wacht je nog op?

Neem contact op! Bekijk de aanmeldpagina!

Neem contact op

Kunnen wij helpen?

Neem gratis en vrijblijvend contact op. Gebruik het formulier of de contactgegevens (telefoonnummer & e-mailadres) onderaan de website. Wil je direct chatten? Klik dan hier.

Andere ondernemers over
het benutten van kansen en voordelen dankzij VoordeBaas
Wat doet VoordeBaas nog meer?

Naast er voor zorgen dat jij voordelen en kansen benut doet VoordeBaas nog meer. Bekijk het hier!