PERSOONLIJK, VERTROUWD & DOELTREFFEND

Netwerken, dat doe je al…

Inleiding

Er zijn talloze manieren voor jou als ondernemer om aan nieuwe klanten of opdrachten te komen. Op verschillende websites kun je informatie vinden over waar je mee aan de slag kan, maar waarschijnlijk kun je dit allemaal zelf ook wel bedenken.

Eén van de zaken waar je ongetwijfeld over nagedacht hebt of over gehoord hebt is netwerken. Er zijn allerlei fysieke bijeenkomsten, maar ook online netwerk mogelijkheden. Sommige personen vinden netwerken geweldig, anderen vinden het vreselijk.

Beschikbaar zijn in een netwerk

Wanneer je een fysieke netwerk bijeenkomst naar binnen loopt dan zul je zelf actief contact moeten leggen. Vaak kost het veel van je tijd en krijg je er behalve gezelligheid weinig voor terug. Jezelf aanmelden bij online netwerken is qua tijdinspanning een stuk eenvoudiger. Het nadeel daarvan is dat die netwerken (denk bijvoorbeeld aan LinkedIn) heel veel personen bevatten die hetzelfde doen als jij.

Hoe dan ook is het slim om aanwezig te zijn binnen een netwerk. De meeste personen kopen of geven een opdracht aan iemand die zij het gunnen. Wanneer jij binnen een netwerk aanwezig ben, dan vergroot je de kans dat jou iets gegund wordt.

“Er zijn talloze vormen van netwerken. Denk er wat minder zwaar over en wees creatief.”

Zonder dat je er misschien bewust van ben maak jij al deel uit van heel wat netwerken. Denk bijvoorbeeld aan de plaats waar jij woont, de vriendenkring die je hebt opgebouwd, de school van je kinderen, de sportvereniging waar je al jaren komt, ga zo maar door. Dit zijn allemaal netwerken waar jij jezelf neer kan zetten als iemand die kan leveren wanneer er iemand is die behoefte heeft in wat jij doet of aanbiedt.

Netwerk VoordeBaas

Als bedrijf dat ingesteld is om jouw ondernemersleven aangenamer en makkelijker te maken hebben wij ook ons eigen netwerk opgezet. We noemen dat Bazen helpen elkaar.

Wanneer je inlogt in jouw persoonlijke VoordeBaas klantomgeving dan zie je in de menu navigatie Bazen helpen elkaar staan. Je hebt daar de mogelijkheid om jouw dienst of product beschikbaar te stellen aan andere ondernemers. Tegelijkertijd heb je daar ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de dienst of product dat een andere ondernemer via VoordeBaas daar beschikbaar heeft gesteld.

Op basis waarvan maak jij keuzes?

Iedere ondernemer maakt vanuit eigen overtuiging keuzes wanneer het gaat om het uitgeven van geld wanneer hij/zij iets nodig heeft. Wij lanceerde voor onze klanten het Bazen helpen elkaar netwerk zodat ondernemers hun eigen behoeften kunnen gunnen aan personen die net als zij ondernemer zijn. Kies jij voor een ondernemer bij jou uit de regio, kies jij op basis van prijs, kies jij op basis van ervaringen van anderen? Binnen ons bazen helpen elkaar netwerk hebben wij daar rekening mee gehouden.

Garanties kunnen we niet geven, maar we doen natuurlijk alles wat binnen onze mogelijkheden ligt om te helpen. Wil je meer informatie over netwerken of specifiek het Bazen helpen elkaar netwerk, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Stap 1 van 2

Aanmelden bij VoordeBaas

Wij vullen automatisch gegevens voor je in. Start met je bedrijfsnaam of KVK nummer in te vullen.