PERSOONLIJK, VERTROUWD & DOELTREFFEND

Ondernemers zijn ook mensen met een privé leven.

Inleiding

Ondernemers heb je in allerlei soorten en maten. Het grootste deel van de ondernemers die Nederland rijk is zijn zelfstandig ondernemers. Sommige van hen werken in een levendige omgeving, maar er zijn ook genoeg ondernemers die vooral op zichzelf aangewezen zijn.

Ongeacht het type ondernemer dat je bent zal je benaderd worden door personen of organisaties die iets aan je willen verkopen of die jou ergens mee willen hebben. In feiten doet VoordeBaas dat ook. Wat die pogingen vrijwel allemaal gemeen hebben is dat het zakelijk georiënteerd is. Logisch natuurlijk, maar leuk is anders.

Ontspanning

Over het algemeen werken ondernemers hard. Ze steken veel van hun tijd in de werkzaamheden die zij verrichten en hebben daarnaast ook aardig wat randzaken te regelen. Ondersteuning is wat dat betreft welkom. Dat zorgt voor wat tijd en die tijd kan je als ondernemer gebruiken om lekker te ontspannen.

“Voordeel aangeboden krijgen om te ontspannen zorgt er ergens ook voor dat je het daadwerkelijk gaat doen.”

Sommige bedrijven spelen slim in op het drukke ondernemersleven. “Bestel nu dit en ontvang een geheel verzorgd weekend naar een mooi plaats.” Het zijn incentives die op waardering kunnen rekenen. In het geval van de drukke ondernemer speelt het dusdanig in op latente behoefte dat de incentive stiekem de reden is dat er voor een product of dienst wordt gekozen.

Wat doet VoordeBaas?

Bij VoordeBaas viel op een gegeven moment een kwartje. Als we met enorm veel ondernemers contact hebben dan is er vast wel een aanbieder die een exclusieve aanbieding wil doen, waar onze klanten gebruik van kunnen maken zodat zij heerlijk kunnen ontspannen.

Toen we dat voor de eerste keer in de praktijk brachten werd er direct positief op gereageerd. “Een keertje niet zakelijk georiënteerd. Een keertje niet eerst iets kopen en dan iets krijgen. Nee, gewoon een aanbieding waarover je zelf bepaald of je het wil gebruiken.” Dat klopt, een aanbieding voor jou beschikbaar omdat je ondernemer bent en klant bent bij VoordeBaas.

Doorslaan of doorslaand succes?

Heb jij iets nodig of zoek jij ergens een aanbieding voor, dan kun je dit bij ons aangeven. Bij voldoende vraag gaan wij opzoek naar exclusief aanbod. Dat klinkt misschien een beetje gek, maar als wij daarmee toegevoegde waarde leveren voor jou als ondernemer dan doen we dat met alle plezier.

Ben je benieuwd wat er op dit moment beschikbaar is, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Stap 1 van 2

Aanmelden bij VoordeBaas

Wij vullen automatisch gegevens voor je in. Start met je bedrijfsnaam of KVK nummer in te vullen.