Makkelijker & leuker ondernemen

Meer over VoordeBaas

We vertellen je graag meer over ons bedrijf. Ben je nieuwsgierig naar iets waar wij onvoldoende over hebben verteld, stuur ons dan een bericht.

Feiten &
weetjes

Belangrijke informatie over ons bedrijf dat wij graag met je delen. Altijd goed om te weten!

1 Ingesteld op iedere ondernemersbehoefte
2 Klantadviseurs door heel Nederland
3 Nauw contact met meer dan 500 leveranciers
4 Zakelijk maar ook persoonlijk betrokken
5 Klantprogramma voor allerlei type ondernemers
Over VoordeBaas

Het concept achter VoordeBaas is bedacht in 2017. We kozen voor deze toepasselijke bedrijfsnaam omdat het veel zegt over onze dienstverlening en daarnaast het gevoel meegeeft dat wij willen uitstralen. Voor ons zijn ondernemers zowel letterlijk als figuurlijk bazen en met onze diensten zijn we er om het ondernemersleven voor deze bazen aangenamer en makkelijker te maken.

Wanneer je daadwerkelijk persoonlijk, vertrouwd en doeltreffend wil zijn voor ieder type ondernemer dan is dat onmogelijk te realiseren zonder investering in tijd, ontwikkeling en kennis. We hebben daarom ruim anderhalf jaar geïnvesteerd, voordat we uiteindelijk ons VoordeBaas concept eind 2018 definitief lanceerde.

VoordeBaas werkt samen met talloze andere organisaties. Op die manier beschikt het over kennis en oplossingen die aansluiten op iedere mogelijke ondernemersbehoefte. Daarnaast hebben wij een prachtig eigen product ontwikkeld. Daarmee zijn ondernemers perfect in staat om allerlei behoeften op een uitstekende manier te beheren in een persoonlijke online omgeving of kunnen zij er voor kiezen dit samen met een toegewezen VoordeBaas adviseur te doen.

Mis je nog informatie over VoordeBaas, neem dan contact met ons op. We beantwoorden je vraag met alle plezier.

Neem contact op

Iets bespreken of klant worden?

Als je ons laat weten hoe wij het ondernemersleven voor jou aangenamer en makkelijker kunnen maken, dan lezen wij dat graag.

Stap 1 van 2

Aanmelden bij VoordeBaas

Wij vullen automatisch gegevens voor je in. Start met je bedrijfsnaam of KVK nummer in te vullen.