Persoonlijk, vertrouwd & doeltreffend

Zorgen voor overzicht en besparingen

Iedere ondernemer heeft behoefte aan overzicht. Hoe meer overzicht, hoe beter je invulling kan geven aan zaken die belangrijk zijn. Er zijn allerlei type ondernemers en dus allerlei wensen waarop dat overzicht tot stand moet komen. VoordeBaas heeft daar rekening mee gehouden.

Hoe wij zorgen voor
overzicht en besparingen

De ene ondernemer wil alles zelf doen, terwijl de andere ondernemer het juist als prettig ervaart dat er iemand anders is die zorgt voor overzicht. VoordeBaas is doeltreffend voor iedere ondernemer. Lees hieronder hoe wij overzicht en besparingen realiseren.

1 Handig uitgaven- en contracten programma in de persoonlijk online omgeving
2 Invullen en bijwerken door een adviseur of alles zelf doen
3 Meer dan 500 leveranciers met de beste aanbiedingen
4 Relaties beheren en bijzondere momenten vastleggen
5 Altijd een vertrouwd en persoonlijk contactpersoon betrokken
Interessante artikelen

Wij hebben artikelen geschreven over onze dienstverlening en de wijze waarop wij helpen om overzicht en besparingen te realiseren. Lees het hier!

Hoe werkt
klant worden bij VoordeBaas?

Wij kunnen iedere ondernemer helpen aan overzicht. Als besparingen gewenst zijn kunnen we ook daar veel betekenen, maar het begint met het creëren van overzicht.

Iedere VoordeBaas klant krijgt van ons een eigen VoordeBaas adviseur en een persoonlijke online omgeving. Vanaf dat moment is het mogelijk om alles zelf te doen of in overleg met een persoon waar je op kan bouwen en terugvallen.

De kosten voor onze dienstverlening zijn afhankelijk van het type ondernemer dat jij bent en zijn hoogstens – tenzij je een ondernemer met veel personeel bent – 10 euro exc. BTW per maand.

Natuurlijk hanteren we een persoonlijke aanpak. Laten we daarom starten met kennismaken, dan kunnen we bespreken hoe een makkelijker en aangenamer ondernemersleven voor jou invulling gaat krijgen. Met VoordeBaas valt alleen te winnen. Waar wacht je nog op?

Neem contact op! Bekijk de aanmeldpagina!

Neem contact op

Kunnen wij helpen?

Neem gratis en vrijblijvend contact op. Gebruik het formulier of de contactgegevens (telefoonnummer & e-mailadres) onderaan de website. Wil je direct chatten? Klik dan hier.

Andere ondernemers over
overzicht en besparingen dankzij VoordeBaas
Svenno Hylkema
Target S

Het is best wel bijzonder dat jullie mij als 'ervaren' ondernemer bij zoveel verschillende onderwerpen hebben kunnen helpen. Ik ben bezig met mijn dagelijkse werkzaamheden en dat gaat goed, maar natuurlijk wil ik altijd effectiever zijn of meer over houden. Nogmaals bedankt voor jullie betrokkenheid.

Wat doet VoordeBaas nog meer?

Naast het creëren van overzicht en realiseren van besparingen doet VoordeBaas nog meer. Bekijk het hier!