PERSOONLIJK, VERTROUWD & DOELTREFFEND

Klantadviseur

Ben jij degene op wie ondernemers kunnen bouwen?

VoordeBaas is er – zoals de bedrijfsnaam al zegt – voor bazen. Startend of ervaren, wij vinden iedereen die ingeschreven staat bij de KvK een baas. Ons doel is om het ondernemersleven van ieder type ondernemer makkelijker en aangenamer te maken.

Het succes dat wij boeken kenmerkt zich, doordat onze dienstverlening ingericht is, door van buiten naar binnen te beredeneren. Outside-in! In plaats van inside-out, zoals bij veel organisaties gebeurd. Bij een inside-out strategie hadden we het uiteenlopende aanbod van toonaangevende leveranciers met een direct sales benadering kunnen verkopen. Wij kozen voor de uitdaging om via een doeltreffend klantprogramma de behoefte van een individuele ondernemer centraal te stellen. Dankzij deze aanpak ontstaan er klantrelaties. Dat geeft ons de gelegenheid om met relevante adviezen en aanbiedingen te komen. Vanuit daar hebben we een gezond en duurzaam verdienmodel.

Zie VoordeBaas als een superondernemer. Wij zijn degenen die “weten waar Abraham de mosterd haalt”. Met de kennis en ervaring die wij hebben voor allerlei type ondernemers zijn we altijd in staat om het ondernemersleven te verbeteren.  Dat doen we door te zorgen voor overzicht, besparingen te realiseren, adviezen te geven en zaken te regelen. Met een proactieve instelling een drukke ZZP’er of ondernemer attenderen op kansen. Onze inspanningen resulteren in financiële vooruitgang, meer tijd en meer plezier voor ieder type ondernemer.

Functieomschrijving

Een klantadviseur bij VoordeBaas is een ster in het onderhouden van relaties. Je levelt goed met ZZP’ers uit de bouw of zorg en bent evengoed een sparringspartner voor een ondernemer uit de zakelijke dienstverlening met personeel. Inhoudelijke kennis kun je onmogelijk voor ieder type ondernemer op een niveau krijgen dat wenselijk is. Daarom werk je met uitgebreide ondersteuning. Jij registreert en constateert specifieke behoeften. Je hebt daarvoor ons klantprogramma als leidraad, maar bent zelf ook in staat om de toegevoegde waarde van onze dienstverlening te waarborgen. De individuele ondernemers – onze klanten – communiceren met jou. Jij vaak met onze eigen klantenservice. Zij vormen samen met talloze leveranciers de ‘superondernemer’. Daar zit alle kennis, tijd en motivatie om iedere klantrelatie succesvol te houden.

Met de aanwezige ondersteuning ben je in staat om op korte termijn antwoord, advies of zaken te regelen voor jouw klanten. Wanneer je dit eenvoudig kan realiseren dan doe je het direct zelf, maar je kunt dit bij gebrek aan tijd of kennis ook intern uitbesteden.

Contact met klanten wordt onderhouden op allerlei manieren. Je bent vrij om daar persoonlijke ontmoetingen, telefoongesprekken, e-mails of WhatsApp voor in te zetten. Ieder maand groeit de relatie door een volgende stap in het klantprogramma. Met de groei van de relatie groeit ook de commerciële potentie, die jij inmiddels eenvoudig kan benutten.

Wij zoeken personen met het volgende profiel:

 • Je bent ondernemer met minimale beschikbaarheid van 16 uur in de week. Tel je de avonden en weekenden mee?
 • Je vindt het fijn om sociale en zakelijke contacten te onderhouden
 • Je hebt een sterk inlevingsvermogen en begrijpt daardoor snel verschillende type ondernemers
 • Je hebt humor, overtuigingskracht en een zakelijk instinct
 • Je werkt zorgvoldig, communiceert scherp en komt afspraken na
 • Je bent ambitieus, proactief en krijgt energie als je anderen kan helpen

Wij bieden jou de volgende zaken:

 • Flexibele tijdsindeling;
 • Flexibele werklocatie, maar altijd beschikbaarheid op kantoor in Zoetermeer;
 • Een uitdagende functie waarbij je iedere dag andere personen spreekt en je snel veel waardering zal ervaren van ondernemers die je helpt;
 • Ondernemende en dynamische werkomgeving;
 • Financiële beloning die aantrekkelijk, slim en competitief is opgesteld;
 • Mogelijkheden om marge om te zetten in secundaire zaken als auto, ontwikkeling, etc.

Meer informatie:

Je kunt contact opnemen met Patrick Dorresteijn. Telefoonnummer: 06-42747497, e-mailadres: p.dorresteijn@voordebaas.nl

Werk jij binnenkort bij VoordeBaas?

Bedankt dat je overweegt om te solliciteren bij VoordeBaas. Wij ervaren het als een mooi compliment wanneer iemand interesse toont om bij ons te komen werken. Net zoals jij goed nadenkt over waar je wil werken, denken wij ook goed na over wie wij onze organisatie willen laten versterken.

De zaken die wij het belangrijkst vinden vragen wij in het sollicitatieformulier. Lukt het invullen onvoldoende dan kun je altijd via de contactgegevens onderaan de website contact opnemen.

Belangrijk om te weten voordat je solliciteert;

 • De bedrijfscultuur van VoordeBaas is informeel, energiek en betrokken
 • Wij geven weinig om zaken als geslacht, geloofsovertuiging of leeftijd
 • Jezelf kunnen verplaatsen in ondernemers is essentieel in iedere functie bij VoordeBaas
 • Wij worden gewaardeerd omdat wij focussen op de behoefte van de ondernemer
 • Geld verdienen en plezier hebben in wat je doet is even belangrijk

We kijken uit naar je sollicitatie!

Neem contact op

Solliciteren?

Via dit formulier kun je solliciteren.

 • Sleep bestanden hierheen of
Stap 1 van 2

Aanmelden bij VoordeBaas

Wij vullen automatisch gegevens voor je in. Start met je bedrijfsnaam of KVK nummer in te vullen.