Persoonlijk, vertrouwd & doeltreffend

Antwoorden op vragen over ondernemen

Iedere ondernemer, startend of ervaren, kan vragen hebben over ondernemen. Die vragen lopen enorm uiteen. Wij kunnen op iedere vraag antwoord geven. VoordeBaas is er voor jou, merkonafhankelijk en persoonlijk.

Antwoorden voor ieder type ondernemer

Er zijn allerlei verschillende type ondernemers. Maak daarom gebruik van onze ervaring in de categorie ondernemers waar jij jezelf onder schaart.

Mis je een ondernemerscategorie?
Hoe werkt
klant worden bij VoordeBaas?

Een vraag kan soms worden afgedaan met een simpel antwoord. Die kun je bij VoordeBaas natuurlijk altijd krijgen. Op andere vragen is meer actie gewenst. Dat is precies waar VoordeBaas toegevoegde waarde voor jou als ondernemer kan leveren. Hoe dit precies invulling krijgt is natuurlijk afhankelijk van de vragen die je hebt.

Iedere VoordeBaas klant krijgt van ons een eigen VoordeBaas adviseur en een persoonlijke online omgeving. Vanaf dat moment is het mogelijk om alles zelf te doen of in overleg met een persoon waar je op kan bouwen en terugvallen.

De kosten voor onze dienstverlening zijn afhankelijk van het type ondernemer dat jij bent en zijn hoogstens – tenzij je een ondernemer met veel personeel bent – 10 euro exc. BTW per maand.

Laten we starten met kennismaken, dan vertellen wij je graag heel concreet wat we voor jouw behoeften kunnen doen. Met VoordeBaas valt alleen te winnen. Waar wacht je nog op?

Neem contact op! Bekijk de aanmeldpagina!

Neem contact op

Vraag stellen?

Neem gratis en vrijblijvend contact op. Gebruik het formulier of de contactgegevens (telefoonnummer & e-mailadres) onderaan de website. Wil je direct chatten? Klik dan hier.

Wat doet VoordeBaas nog meer?

Naast het beantwoorden van vragen doet VoordeBaas nog meer. Bekijk het hier!

Stap 1 van 2

Aanmelden bij VoordeBaas

Wij vullen automatisch gegevens voor je in. Start met je bedrijfsnaam of KVK nummer in te vullen.