PERSOONLIJK, VERTROUWD & DOELTREFFEND

Wat heb ik aan VoordeBaas?

Inleiding

Samen met VoordeBaas bereik jij de meest ideale situatie op de drie belangrijkste zaken van ondernemen.

In de basis gaat ondernemen over drie zaken. Het is jouw verantwoordelijkheid om daar voor jezelf het maximale uit te halen. Wij maken dat makkelijker. VoordeBaas is voor ieder type ondernemer en dus ook voor jou! Hieronder lees je meer over de drie zaken en welke ideale situatie jij kunt bereiken.

  • InkomstenWanneer het gaat over inkomsten dan is de meest ideale situatie dat jij als ondernemer voortdurend nieuwe klanten en/of opdrachten krijgt. Dat is voor iedere ondernemer bereikbaar.Lees verder
  • UitgavenWanneer het gaat over uitgaven dan is de meest ideale situatie dat jij als ondernemer zo min mogelijk kosten maakt. Alleen is dat veel lastiger te realiseren dan door samen te werken.Lees verder
  • TijdWanneer het gaat over tijd dan is de meest ideale situatie dat jij als ondernemer bezig bent met dat wat inkomsten oplevert en zo weinig mogelijk met dat wat niks oplevert. Met elkaar geef je daar betere invulling aan.Lees verder

Inkomsten

Stel je een situatie voor waar jij doorlopend aanvragen krijgt voor nieuwe opdrachten of klanten. Dat is toch de ultieme situatie? Je kunt de prijs van jouw dienstverlening verhogen, je kunt vooruit plannen of je kunt zelfs uitbreiden. Om bij die situatie te komen is een aantal stappen aan te raden en gestructureerd bepaalde activiteiten uitvoeren belangrijk. Wij maken die stappen en activiteiten inzichtelijk. De middelen in jouw klantomgeving zorgen er voor dat we dit samen eenvoudig uit kunnen voeren.

Bij welke stap of activiteit ben jij op dit moment?

Stap 1: Ga doen waar je voor betaald wilt krijgen
Stap 2: Laat zien wat je gedaan hebt
Stap 3: Vraag om beoordelingen

Met bovenstaande stappen staat de basis om de meest ideale situatie te realiseren. Door nu gestructureerd te werk te gaan ontstaat het sneeuwbaleffect. Een klein balletje dat in de sneeuw blijft rollen wordt uiteindelijk een gigantische sneeuwbal zonder dat die bal iets anders doet dan het kleine balletje. Dat betekent dus dat als je gestructureerd blijft doen wat je deed om aan één nieuwe klant te komen, dat uiteindelijk zal zorgen voor veel meer klanten.

Activiteit 1: Registreer voor wie je wat gedaan hebt
Activiteit 2: Blijf onder de aandacht van je klanten
Activiteit 3: Deel periodiek jouw werkzaamheden

Door deze activiteiten gestructureerd uit te voeren – dat is heel eenvoudig dankzij de notificaties – creëer je de situatie dat je uiteindelijk doorlopend nieuwe klanten en opdrachten krijgt. Het is namelijk een feit dat jij stap voor stap bij steeds meer personen onder de aandacht blijft. Het is ook een feit dat jij steeds meer kan laten zien van wat je gedaan hebt en hoe dat gewaardeerd wordt. Jouw autoriteit groeit. En ook het publiek dat je bereikt groeit. Dat alles kan maar één gevolg hebben: meer nieuwe klanten en opdrachten.

De meest ideale situatie creëren rondom Inkomsten is een doel van VoordeBaas. Er zijn natuurlijk nog meer tips en adviezen te geven. Jij bepaalt of je dit al goed zelf kan of dat juist hier onze toegevoegde waarde voor jou voelbaar wordt. Gaat het met je inkomsten al goed? Lees dan verder bij Uitgaven en Tijd. Kun je meer nieuwe klanten en opdrachten gebruiken, dan kun je lekker laagdrempelig ervaren wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Uitgaven

Stel je een situatie voor waar al jouw kosten beperkt zijn tot een minimum. Dat is wel zo handig, want je steekt tijd in het realiseren van inkomsten maar je inkomen wordt toch echt pas bepaald nadat de uitgaven er vanaf zijn gehaald. De meest ideale situatie creëren met betrekking tot je uitgaven is dus eigenlijk jezelf belonen. Misschien is het wel onmogelijk om dat in je eentje te realiseren. Samen met VoordeBaas lukt dat beter en hieronder lees je waarom!

Registreer contracten met een betaalverplichting
Handel met de juiste mensen
Haal voordeel uit een netwerk
Krijg inzichten uit ondernemerscategorie analyses
Onthoud dat je ook een privéleven hebt

Zorgen voor je uitgaven is een signaal naar jezelf. Je neemt jouw ondernemersleven serieus en haalt het maximale uit de mogelijkheden. Het begrip ‘slapende klant’ is voor jou verleden tijd. Daarnaast heb je altijd direct overzicht over uitgaven en lopende overeenkomsten. Zo’n situatie zorgt uiteraard voor rust. Dit alles – in combinatie met de gedrevenheid van de adviseurs van VoordeBaas – zorgt er gegarandeerd voor dat jouw kosten zo minimaal mogelijk zijn.

De meest ideale situatie creëren rondom Uitgaven is een doel van VoordeBaas. Jij bepaalt of je dit al goed doet of dat juist hier onze toegevoegde waarde voor jou voelbaar wordt. Gaat het met je uitgaven al goed? Lees dan verder bij Inkomsten en Tijd. Kun je ondersteuning voor lagere kosten gebruiken, dan kun je lekker laagdrempelig ervaren wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Tijd

Stel je een situatie voor waarin jij alleen maar bezig bent met het verdienen van inkomsten. Alle overige zaken rondom ondernemen heb je uit handen gegeven, omdat de tijd die daar ingestoken wordt minder kost dan dat jij in die tijd kan verdienen. Als het gaat om tijdsinvestering heb jij op dat moment de ideale situatie te pakken. VoordeBaas levert op meerdere manieren een bijdrage aan het creëren van die situatie. Ook als je veel zelf wilt blijven doen maken wij dat een stuk makkelijker. We leggen hieronder uit waarom.

One stop shop
Documenten en instructies
Adviseurs
Tips & adviezen
Controle

Door gebruik te maken van bovenstaande mogelijkheden kun je zoveel mogelijk van je tijd bezig zijn met wat jou inkomsten oplevert. Dat is natuurlijk fantastisch. Het plezier in het zijn van een ondernemer neemt toe. Je hebt een situatie gecreëerd waarin iedereen doet waar hij of zij goed in is. Op die manier haal jij het maximale uit jouw ondernemersleven.

De meest ideale situatie creëren rondom Tijd is een doel van VoordeBaas. Jij bepaalt of je dit al goed doet of dat juist hier onze toegevoegde waarde voor jou voelbaar wordt. Ben jij nooit ergens te lang mee bezig? Lees dan verder bij Inkomsten en Uitgaven. Kun je beter met jouw tijdsbesteding omgaan, dan kun je lekker laagdrempelig ervaren wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Stap 1 van 2

Aanmelden bij VoordeBaas

Wij vullen automatisch gegevens voor je in. Start met je bedrijfsnaam of KVK nummer in te vullen.